20060912

VI ÄR TILLBAKA

Leo och Leo med Jens har smyg startat, för den uppmärksamme lyssnaren blev det en kär återförening i söndags kl 14.00. För den inte lika fullt uppmärksamme sänder vi givetvis igen, nu på söndag. Det riktigt tungt program. Då Berlin Leo har lite tekniska problem vågar vi inte lova att det kommer ett inslag till denna söndagen, men han jobbar hårt på det.Denna hösen är full laddad med spännande inslag, mängder av intervjuver, Ears (Aaron scare ´em), the Mitchellbrothers m.m. Även en tysklands special, vi skall kola in vår granne i söder och se vad som händer på den tyska musik scenen, och då blir det inte techno, utan nu snackar vi den verkligt inhemska scenen. En dubstep spezial osv osv.

Du VET att du kann lita på Leo och Leo med Jens.

Vi hörs!

3 Kommentarer:

Anonymous Anonym skrev...

Kan ni inte lägga in även de nya programmen här så man kan lyssna på dem även om man inte kan/kommer ihåg att lyssna på söndagar?

1:25 fm  
Anonymous Anonym skrev...

Vi jobbar på att hitta en bra lösning till det. Då filerna är ganska tunga även i mp3 format (runt 50mb)har vi dock ännu inte hittat någon bra lösning. Vi tar tacksamt emot tips på hur vi kan göra.

2:54 em  
Anonymous Anonym skrev...

Jag kanske kan hjälpa till med serverplats, men jag har bara plats för ett par avsnitt åt gången. Så att varje avsnitt ligger uppe 2-3 veckor för att sedan ge plats åt ett nytt...

6:51 em  

Skicka en kommentar

<< Home